Kulinariya

Yupyumşaq ev çörəyi - VİDEO

4 Fevral 2022 19:30
5 Şərh     Baxış: 1 708

Milli.Az "Yemək fəlsəfəm" youtube kanalına istinadən oxucularına növbəti maraqlı resepti təqdim edir.

Ərzaqlar

Stəkan ölçüsü-200 ml
* 2 stəkan ilıq su
* 1,5 xörək qaşığı (dolu olmayan) maya
* 1 xörək qaşığı şəkər tozu
* 2 çay qaşığı (dolu olmayan) duz
* 2 xörək qaşığı bitki yağı
* 5-6 stəkan un

Hazırlanma qaydasına videoda baxa bilərsiniz. Nuş olsun!

Kulinariya xəbərlərini həmçinin bizim Facebook-dakı Mətbəx bölməsində də izləyə bilərsiniz

Kulinariya xəbərlərini həmçinin bizim Daytube-dakı Mətbəx bölməsində də izləyə bilərsiniz

Kulinariya xəbərlərini həmçinin bizim Milli.Az- dakı Mətbəx bölməsində də izləyə bilərsiniz

Milli.Az

İllik 14.5%-dən 30 000 manat zaminsiz komissiyasız kredit

Şərh yaz:

5 Şərh:

  • Anonim
    Ebru · 4 Fevral 19:3921

    Mən heç vaxt evdə bişən çörəyə,nə şəkər nə də,duru yağ töküldüyün görməmişəm.Birinci səfərdi burda gördüm.Mən də,evdə bişirirəm çörək,amma duz birdə droj vururam.Oda qəşəng olur.İndi bu dəfə bişirəndə gərək bu cür bişirəm görək necə olur:)..

    Cavab yaz
    • Anonim
      Melek b · 4 Fevral 22:0600

      Ebruş yaxsi olur.şəkəri droja vur bir az isti su tök qalsin sonra əlavə et una.yaqi isə una əlavə et yaxsi alinir.droju həl etdikdə ağzin ört.bir az köpuncə qalsin

      Cavab yaz
      • Anonim
        Ebru · 4 Fevral 22:5710

        Mütləq elə edəcəm görüm necə alınır Mələyim.Heç vaxt o,cür etməmişdim yenilik oldu:))

        Cavab yaz
    • Anonim
      19 39 · 4 Fevral 22:2110

      Şəkər həmişə vurulur bizdə.ona görə ki droj qıcqırmamasın

      Cavab yaz
      • Anonim
        Ebru · 4 Fevral 22:5811

        22,21 Məlumatınız üçün çox sağ olun..

        Cavab yaz

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2019 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.

Global site tag (gtag.js) - Google Analytics