Kulinariya

Qədim Ərzuman küftəsi - Kiçik versiyanın RESEPTİ

4 Noyabr 2019 07:48
3 Şərh     Baxış: 1 638

Naxçıvanın qədim və hazırlanması çətin olan, çox məsrəfli, ərzaqlı, amma dadlı, adı dillər əzbəri Ərzuman küftəsinin original formasını hazırlamaq çox çətindir.

Milli.Az medicina.az-a istinadən bu küftənin ailə üzvləri üçün təkadamlıq porsiyada, kiçik versiyada hazırlanma qaydasını təqdim edir. Bunu adi evdar xanımlar da asanlıqla edə biləcək. Tərkibi və dadı isə eynidir.

Milli.Az

loading...

Şərh yaz:

3 Şərh:

  • Anonim
    Ramkumar kushvah · 4 Noyabr 09:5300

    Jiy mata dee

    Cavab yaz
  • Anonim
    asi · 4 Noyabr 10:0850

    Bu üsul özü də elə istoriya oldu))..kimdi bunu hazırlayan, mən hazırlamaram)..Mənim Naxcıvan küftəsi deyəndə ağlıma gələn ilk küftı noxudka birlikdə əti toxmaqda döyüb hazırlanan küftədi..Daha bildirçin ətini toyuq ətinə bük, onu da çəkilmiş ətə bük, elə Naxçıvan küftəsi tanımıram)..

    Cavab yaz
  • Anonim
    Esra Ibrahimli(Samaxi) · 4 Noyabr 10:1176

    Bu nedi adamin nefsi cekmir.. Küfte dediyin sulu noxudlu yaninda sümüklü parca eti de olsa lap elaaa üzerine de nane sepirsen lezzetnen yeyirsen

    Cavab yaz

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2015 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.