Kulinariya

Əncir qurusunun hazırlanması - Usta öz sirlərini açır - VİDEO

4 Oktyabr 2019 19:54
6 Şərh     Baxış: 3 732
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Milli.Az Lent.az-a istinadən oxucularına növbəti maraqlı resepti təqdim edir.

Bu dəfə sizi sosial şəbəkədə "Ağababa Ağababa" adı ilə məşhur olan səhifəyə istinadla əncir qurusunun necə hazırlanması ilə tanış edəcəyik.

Tərkibi:
Əncir

Hazırlanma qaydası:
Əncirləri yuyub qabığını soyuruq. Sonra qazanı ocağa qoyub, əncirin qabıqlarını, üzərinə isə su əlavə edirik. Su qaynağa düşdükdən 3-4 dəqiqə sonra ocağı söndürüb əncirin qabıqlarını sudan çıxarıb süzürük.

Qabığı qaynatdığımız suyu təkrar ocağa qoyub içinə əncirləri əlavə edirik. Meyvələr də suda bir az qaynadıqdan sonra ocağı söndürüb meyvələrin suyunu süzürük. Sininin içinə kağız sərib üzərinə əncirləri düzürük. Daha sonra meyvələri günün altına qoyub ən azı 3 gün saxlayırıq ki, qurusun. Tamam quruduqdan sonra istifadə edə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Milli.Az

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.