Kulinariya

Mətbəx sirləri: "Çiçək" salatı - FOTO

18 Mart 2015 07:00
0 Şərh     Baxış: 7 520
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən
Milli.Az alimero.ru-ya istinadən koreya üsulu yerkökü, göbələk və toyuq ətindən salatın hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi: 


180-200 q toyuq 
4 yumurta
150 q marinə edilmiş göbələk
100 q koreya üsulu yerkökü
160 q pendir
mayonez

bəzək:
cəfəri, yumurta, pomidor

Toyuq ətini ədviyyat və duzla suda bişirin. Doğrayıb bir qədər qovurun. Bu, birinci laydır.



Üzərinə mayonez çəkin, doğranmış göbələyi döşəyin.



Mayonez çəkin. Növbəti lay - koreya üsulu yerköküdür.



Mayonez çəkib, doğranmış, yaxud sürtgəcdən keçirilmiş yumurta döşəyin.



Yenə mayonez vurub sürtgəcdən keçirilmiş pendir səpin.



Axırıncı layın da üzərinə mayonez vurun.



Yumurta ağından çiçək ləçəkləri düzəldin, ortasına pomidor dilimi qoyun, cəfəridən gül saplağı düzəldin.



Nuş olsun!

Milli.Az
Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.