Kulinariya

Qozlu peçenyenin hazırlanması - Usta öz sirlərini açır - VİDEO

10 Oktyabr 2019 19:59
29 Şərh     Baxış: 5 401
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Milli.Az Lent.az-a istinadən oxucularına növbəti maraqlı resepti təqdim edir.

Bu dəfə sizi sosial şəbəkədə "Bis-Dus Babayeva" adı ilə məşhur olan səhifəyə istinadla qozlu peçenyenin necə hazırlanması ilə tanış edəcəyik.

Tərkibi:
1 st qoz, 1 st un, 1 st şəkər tozunun 5/4 hissəsi, 200 qr yağ, 2 yumurta, qabartma tozu, vanilin

Hazırlanması:
Qozu ovuruq, sonra şəkər tozuna qatırıq. Daha sonra yağı əridib, əlavə edib qarışdırıq. Sonra yumurtaların sarısını, qabartma tozunu, vanilin əlavə edib qarışdırırıq. Daha sonra sobanın listinə yağlı kağız qoyuruq və peçenyeləri yumrulayıb düzürük. Sobaya yerləşdirib bişirik. Peçenyelər soyuduqdan sonra servis edirik.

Nuş olsun!

Milli.Az

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.