Cəmiyyət

Evdə dondurma hazırlamaq qaydası

26 May 2019 23:29
3 Şərh     Baxış: 6 636

Havalar isindikcə soyuq təamlara ehtiyac duyulur. Dondurmalar isə yayın əvəzolunmaz dadlarından ən çox sevilənidir.

Milli.Az axşam.az-a istinadən dondurmanın hazırlanma qaydasını təqdim edir:

Tərkibi:

4 ədəd yumurtanın ağı

1 stəkan şəkər tozu

1 ç.q vanil

200 qr qaymaq

1 çimdik duz

Hazırlanma qaydası:

Yumurtaların ağını sarısından ayırıb, ağının üzərinə duz səpib, 5 dəqiqə mikserlə çalırıq. Sonra üzərinə şəkər tozu və vanili əlavə edirik. Bir neçə dəqiqəyə beze tam hazır olacaq. Daha sonra qaymağı da əlavə edib, mikserlə 5 dəqiqə də qarışdırırıq. Hazır dondurmanın yarısını başqa bir qaba qoyub, kakao da əlavə edə bilərsiniz. Dondurmanı 3 saat dondurucuda saxladıqdan sonra yemək olar.

Milli.Az

loading...

Şərh yaz:

3 Şərh:

  • Anonim
    Papatya · 26 May 23:5640

    Yumurtasiz olan resept yaxsidi. Yumurta evezine qaymağa squşonka elave edilib hazirlayanda yaxsi olur..men yumurtali olani sevmirem.

    Cavab yaz
  • Anonim
    ❤️Ebru❤️ · 27 May 00:0140

    Fon sekilindeki ne qesengdi deyir ye meni ay Ebru:))Amma hesret qalmisan yeyenkimi boqazim aqriyir:((O gun birini yedim helede ozume gele bilmemisem basimda ele bil su var ((qulaqlarim batib bir sozle qaynanamdan her gun deyir xaladenikden ozde bele deyir getrim marojnani yee:)))Day demise xelvet yeyecem:))

    Cavab yaz
  • Anonim
    Esra Ibrahimli(Samaxi) · 27 May 00:1933

    Bu dem destgahi acinca alib yeyerem deee sevdiyim nemetdiii coxxx yeyiremmm

    Cavab yaz

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2015 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.