Milli.Az "Agababa Agababa" youtube kanalına istinadən oxucularına növbəti maraqlı resepti təqdim edir.
Ərzaqlar
Xəmiri üçün:
--470-500qr un (200qr-lıq stəkanla 3 stəkan+4 xörək qaşığı)
--8qr yaş maya (qurudursa 1 silə çay qaşığı)
--2 çay qaşığı şəkər tozu
--1 çay qaşığı duz
--2 ədəd iri yumurta
--70ml ilıq su(200qr-lıq stəkanla 1/3 stəkan
--70ml duru yağ (200qr-lıq stəkanla 1/3 stəkan)
--90qr qatıq (3 xörək qaşığı)
--1 çimdik soda
--1 xörək qaşığı 4%-li üzüm sirkəsi.
İçliyi üçün :
--1 baş soğan
--150qr çəkilmiş dana əti
--1 xörək qaşığı ərinmiş kərə yağı
--duz
--istiot
--keşniş toxumu
--1 xörək qaşığı xırdalanmış albalı sukatı
--2 ədəd orta boy kartof
--20qr kərə yağı
--1 balaca dəstə göy soğan
--150qr ağ pendir
--hərəsindən yarım dəstə cəfəri və şüyüd
Xəmirlərin aralarını yağlamaq üçün
--80qr ərinmiş kərə yağıvə ya 100qr kərə yağı
Hazırlanma qaydasına videoda baxa bilərsiniz. Nuş olsun!
Kulinariya xəbərlərini həmçinin bizim Facebook-dakı Mətbəx bölməsində də izləyə bilərsiniz
Kulinariya xəbərlərini həmçinin bizim Daytube-dakı Mətbəx bölməsində də izləyə bilərsiniz
Kulinariya xəbərlərini həmçinin bizim Milli.Az- dakı Mətbəx bölməsində də izləyə bilərsiniz
Milli.Az