Milli.Az xəbər portalı "Scientist"ə istinadən bildirir ki, Almaniyann Frayburq Universitetinin alimlərinin fikrincə, xardalın tərkibindəki acılıq maddəsi qızardılmış ətlərdəki kanserogen maddəni ortadan qaldırır.
"Lazım olduğundan artıq bişmiş və ya qızardılmış ətdə xəstəlik yaradan, xərçəng xəstəliyinin daşıyıcısı olan hüceyrələr yaranır. Lakin müntəzəm olaraq xardal yemək, həmin təhlükəli hüceyrələrin miqdarını azaldır", - professor Folker Merk Sanderman deyib.
Milli.Az
Maraqlı
VTB-də minimal faiz dərəcəsi ilə nağd kredit 10.49%-dən
Xardal yeməyin faydası nədir?
28 Sentyabr 2011 16:57
0 Şərh
Baxış: 9 114

DİGƏR XƏBƏRLƏR
XƏBƏR LENTİ
-
"Qarabağ"a 9 qol vuran klub 2-ci liqə düşdü
-
Türkiyədə 53 tələbə xəstəxanalıq oldu
-
Bu məhsullar ucuzlaşdı
-
“Aysunun şəklini cırandan sonra Rəqsanə məni yığdı”
-
Hindistanla Pakistan arasında döyüşlər BAŞLADI
-
“Spokoynoy noçi, malışi”nin aktrisası vəfat etdi
-
“El Klasiko”nun qalibi müəyyənləşdi
-
Bu gün imtahan var
-
Ən ağıllı uşaqlar bu bürclərdə doğulur
-
Növbəti iki ildə maqnit qasırğaları daha az olacaq
-
COVID-19-dan sağ qalanların diqqətinə
-
İmperiyaların tozu, gələcəyin relsləri: dəhliz uğrunda böyük oyun
-
Xəmiri pisliklə yoğrulan BÜRCLƏR: onlardan heç kim xeyir görməyib
-
"Bir paltarı 1 dəfə geyinirəm"
-
Bu səhər yeməyi super güc verir
-
53 yaşlı Karmen Elektra qüsursuz bədənini nümayiş etdirdi - FOTO
-
Kişilərin sevdiyi bu içki orqanizmi içəridən MƏHV EDİR
-
"5 evim var, hər birini öz əziyyətimlə almışam"
-
Məşhur aktrisa duşda çəkdiyi FOTOsunu paylaşaraq sosial mediada səs-küy yaratdı
-
İnsanların cinsi münasibət zamanı və ya sonra dünyasını dəyişməsinin 6 ümumi səbəbi
-
Günün qoroskopu: Qorxmayın
-
Sosial media abituriyent üçün həmişə zərərlidir...?
-
"Xanımı qardaşımın vəfatını gizlədib, bizdən xəbərsiz dəfn edib"
-
Siyahıda olmayan plastik cərrahlar məhkəməyə üz tutacaq?