Kulinariya

Vanilli şirniyyatın hazırlanması - Usta öz sirlərini açır - VİDEO

1 Fevral 2020 15:00
4 Şərh     Baxış: 3 724

Milli.Az lent.az-a istinadən bu dəfə sizi asan hazırlanan piroq resepti ilə tanış edir. 

Bu dəfə sizi sosial şəbəkədə "Bis-Dus Babayeva" adı ilə məşhur olan səhifəyə istinadla vanilli peçenyanın necə hazırlanması ilə tanış edəcəyik

Tərkibi:
1 stəkan un, 1 stəkan şəkər tozu, 3 ədəd yumurta, 200 qr yağ, qovrulmuş yerfındığı, vanil, qabartma tozu.

Hazırlanma qaydası:
Şirniyyatı hazırlamaq üçün qab götürürük. İçərisinə yumurta və şəkər tozunu əlavə edib mikserlə çalırıq. Sonra yağı əlavə edib qarışdırırıq. Daha sonra vanili və qabartma tozunu əlavə edirik. Sonra unu töküb birlikdə qarışdırırıq. Xəmir hazır olduqdan sonra yumrulayırıq. Daha sonra yumurladığımız şirniyyatın bir üzünü qovurulub, doğranmış yerfındığına batırıb, sobaya qoyacağımız qba düzürük. Daha sonra sobaya yerləşdirib bişiririk. Peçenya hazır olduqdan sonra servis edirik.

Nuş olsun!

Milli.Az

loading...

Şərh yaz:

4 Şərh:

  • Anonim
    ....... · 1 Fevral 15:3020

    Wekilde tam bawqa biwirende tam bawqa))

    Cavab yaz
  • Anonim
    ♥️Ebru♥️ · 1 Fevral 16:1221

    Fon sekilindeki daha gozel gorunur:)Hzairlayanda saq olsun.Ondada yaxsi alindi.Yanindada bir fincan cay,birce men yoxam orda:)Dadina baxardim)

    Cavab yaz
  • Anonim
    asi · 1 Fevral 22:1500

    Şəkildəki deyəsən kokoslu peçenyədir)..Resept də düz verilməyib.. 3 yumurta və 200 qr yağ 1 st unla bir yığılan deyil.. Videoda 1 kasa un işlətdi, hardasa 2- 3 st kimi un var idi orada..Vanil elə də xoşlamıram şirniyyatlarda, amma muskat qozu çox işlədirəm)..

    Cavab yaz

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2019 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.