Azərbaycanlıların ən sevimli içkisi olan çayın xeyirli və ziyanlı tərəfləri var.
Milli.Az Trend-ə istinadən xəbər verir ki, çayı yeməkdən dərhal sonra içməyin. Çünki bu zaman çay dəmirin bədənə hopmasının qarşısını alaraq anemiyaya (qan azlığı) səbəb olur. Xüsusilə, qadınlar daha diqqətli olsunlar.
Çayı əsas yeməklərdən 1 saat sonra için. Şəkərsiz içməyə çalışın. Şəkərsiz çay kökəlməyin və diabetin yaranmasının qarşısını alır. Çayı su əvəzi içməyin. Çox çay içmək təzyiqin qalxmasına səbəb ola bilər.
Yatmamışdan əvvəl içilən çay isə yuxusuzluğa gətirib çıxarır.
Milli.Az
DİGƏR XƏBƏRLƏR
XƏBƏR LENTİ
- Ərdoğan: Bakı ilə birgə buna imkan verməyəcəyik
- AB-nin daha bir ölkəsi Qarabağın bərpasına qoşuldu
- Britaniya rus səfirliyini də hədəf aldı
- Kartofun əzilməməsi üçün BUNU EDİN
- Cennifer Lopezin bu libasını modelyerlər 800 saata hazırlayıblar
- Azərbaycanın Türkiyəyə yatırdığı sərmayənin həcmi…
- Rusiyasız sülh şansı azdır - Ərdoğan
- Bakı ilə bu üstünlüklərdən istifadə etməyə çalışırıq
- "Qarabağ" nə vaxt mükafatlandırılacaq?
- Ərdoğan: “Rusiyanın iştirakı olmadan Ukrayna ilə bağlı təşəbbüslərin uğur qazanma şansı azdır”
- Araxamiya: “Ukrayna hakimiyyəti bir neçə min məhbusu orduya cəlb edə bilər”
- Birnəfərlik elektrik təyyarələrinin satışına başlanıldı
- Şaurma və dönərdən zəhərlənmənin əlamətləri – Nə etməli?
- Serenayın qəhqəhələri gündəm oldu - VİDEO
- 2024-cü ildə ən çox satılan smartfon hansıdır? - SİYAHI
- "İndiki gənclər kaprizlidirlər"
- Qırışları və ləkələri yox edən düyü maskası – RESEPT
- XİN rəhbərlərinin Astana görüşü nə vəd edir? - VİDEOMÜSAHİBƏ
- "Bezmişəm..." - Miri Yusifin xanımı
- Gürcüstanda leysan - ölən var
- Məşhurların geyimləri ilə imtahanı - VİDEO
- Ankarada Türkiyə-Azərbaycan Biznes Forumu keçirilib
- Ərdoğan: Bakı ilə İrəvan arasında sülh sazişi ən qısa zamanda imzalanmalıdır
- “İlhaməyə aşiq olub, anamı elçi göndərdim” - Faiq Ağayev