Kulinariya

Rulet salatının hazırlanması - Usta öz sirlərini açır - VİDEO

2 Yanvar 2020 15:24
3 Şərh     Baxış: 2 685

Milli.Az lent.az-a istinadən bu dəfə sizi rulet salatının hazırlanması ilə tanış edir.

Ərzaqlar:

5 ədəd kartof, 4 ədəd yumurta, 250 qr toyuğun döş əti, 4 ədəd təzə xiyar, 50 qr qoz ləpəsi, 50 qr ərik qurusu, zövqə görə keşniş.
Bəzək üçün, mayonez, nar, qarox, sari pendir zövqə görə.

Hazırlanma qaydası:

Əvvəlcə kartofu, yumurtanı, toyuğun döş ətini bişiririk. Sonra Kartofu sürtgəcdən keçirib salatı hazırlayacağımız qaba əlavə edib üzərinə mayonez vururuq. Daha sonra toyuğun döş ətini xırdalayıb əlavə edirik, üzərindən isə mayonez çəkirik. Sonra yumurtanı sürtgəcdən keçirib əlavə edib, üzərinə qozu xırdalayıb və ərik qurusunu tökürük. Sonra mayonez vurub, xiyarı və doğranılmış göyərtini əlavə edirik. Yenidən mayonez çəkib rulet şəkilində büküb soyuducuda 2-3 saat saxlayırıq. Soyuducudan çıxardıqdan sonra üzərini nar, qarox və pendirlə bəzəyib servis edirik.

Nuş olsun!

Milli.Az

loading...

Şərh yaz:

3 Şərh:

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2019 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.