Marketlərdəki pendirlərin mənbəyi və keyfiyyətinə inam gündən-günə itir. Ona görə artıq xanımlar evdə özləri pendir hazırlamaq yollarını axtarır.
Milli.Az medicina.az-a istinadən evsayağı pendirin reseptini təqdim edir
Lazımdır:
Süd -1 litr
Xama - 300 qr
duz - 1 ç.q
yumurta -3 ədəd
Hazırlanması:
Südü qaynara qoyub, duz qatırsız. Ayrıca xama ilə yumurtaları çalın. Süd qaynara düşən kimi, bu xamalı qarışımı əlavə edib, dam qarışdırmaqla 5 dəqiqə bişirin.
 
Elə ki, südlü xama zərdabından ayrıldı, oddan götürüb, süzgəcdən keçirin. Suyu tam süzülür, qalan kütləyə pendir kimi forma verib, bərkidin və soyuducuya qoyun. 1-2 saatdan sonra yeməyə hazırdır.
Milli.Az
 PUL
PUL 
                
                            .jpg) 
                         
                        .jpg) 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        .jpg) 
                        .png) 
                        .png) 
                        .jpg) 
                         
                        




 
        
                 Digər maraqlı xəbərlər Milli.Az-ın Facebook səhifəsində.
 Digər maraqlı xəbərlər Milli.Az-ın Facebook səhifəsində. Bizi "Telegram"da izləyin.
 Bizi "Telegram"da izləyin. Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!
 Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!
 
                     
                     
                     
                     
                     
                    .jpg) 
                     
                     
                    .jpg) 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    .jpg) 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        