Kulinariya

Lobyanı qış üçün belə saxlamaq lazımdır - Usta öz sirlərini açır - VİDEO

16 Sentyabr 2019 20:14
4 Şərh     Baxış: 2 603

Milli.Az Lent.az-a istinadən maraqlı yazını oxucularına təqdim edir.

Bu dəfə sizi sosial şəbəkədə "Sona mətbəxi" adı ilə məşhur olan səhifəyə istinadla lobyanın qışa hazırlanması üsulu ilə tanış edəcəyik.

Tərkibi:

Lobya, duz

Hazırlanma qaydası:

Lobyanı yuyuruq, sonra doğrayıb qazana əlavə edirik. Üstünə çıxana kimi su tökürük. Daha sonra duz əlavə edirik. Lobya yaxşıca qaynadıqdan sonra qaynar halda sterilzə olunmuş bankalara yığırıq. Bankalara yığdığımız lobyanın qapağını tam bağlamadan qazanda yenidən qaynadırıq. Sonra qapağını möhkəm bağlayıb qış üçün sərin yerdə saxlayırıq.

Nuş olsun!

Milli.Az

loading...

Şərh yaz:

4 Şərh:

  • Anonim
    // · 16 Sentyabr 20:3320

    Belə yaxşı qalır.Yeni alınıb bişirmiş kimi olur.A to sveji qoyub klyoklara saxıayanda bişirəndə dadsız olur.

    Cavab yaz
  • Anonim
    Papatya · 16 Sentyabr 21:0250

    Qaynanam keçen il etmişdi. Xarab olmamişdi, yaxşi da qalmişdi. İntəhası yeyen olmadi. O qeder de arzuolunan qışda da olsaydi yesek dediyimiz terevez deyil.

    Cavab yaz
  • Anonim
    Ulya · 16 Sentyabr 22:4520

    Dadini bilmediyim daha bir nemet... Bizde mama mene dogratdirir ))))) sonra da deyesen qaynatmadan yigir buzxanaya.

    Cavab yaz
  • Anonim
    asi · 16 Sentyabr 23:4121

    Çox sevdiyim tərəvəz.. Bankada heç vaxt hazırlamamışam..Heç bilmirəm də necə hazırlanır).. Həmişə buzluqda saxlayıram..

    Cavab yaz

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2015 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.