Kulinariya

Noxud şorbası

12 Dekabr 2016 07:00
299 Şərh     Baxış: 18 979
VTB-də minimal faiz dərəcəsi ilə nağd kredit 10.49%-dən

Milli.Az noxud şorbasının hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi: 

700 q sümüksüz toyuq əti
300 q yaşıl noxud
100 q yerkökü
1 diş sarımsaq 
duz
istiot

Toyuq ətini yuyun. 2 litr suda qaynadın. Qaynara düşəndən sonra duz qatıb orta itilikli odda 7 dəqiqə bişirin. Əti çıxarıb qaba yığın. Bulyona noxudu əlavə edin, 10 dəqiqə bişirin. 

Yerkökünü sürtgəcin orta gözündən keçirib bulyona əlavə edin. 

Toyuq ətini xırda doğrayıb qatın. Daha 5 dəqiqə bişirin. 
Sarımsağı təmizləyib xırdalayın. Şorbaya əlavə edib ocaqdan götürün. 

Nuş olsun! 

Digər maraqlı reseptlər üçün Facebook səhifəmizə üzv olun.

Milli.Az 

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2025 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.