Kulinariya

Mətbəx sirləri: "Zümrüd" salat

3 Noyabr 2014 07:00
0 Şərh     Baxış: 6 056
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən
Milli.Az zümrüd rəngli salatın hazırlanma qaydasını təqdim edir.

Tərkibi:

400 q toyuq əti
1 baş soğan
100 q pendir
2 pomidor
4 yumurta
3 kivi
300 q mayonez
duz, istiot

Toyuq ətini duzlu suda tam hazır olanadək bişirin. Soyudub xırda doğrayın.

Soğanı xırda doğrayın.

Pendiri sürtgəcin iri gözündən keçirin.

Pomidoru xırda kubik doğrayın.

Yumurtanı suda bişirin, soyudun, qabığını təmizləyib sürtgəcin iri gözündən keçirin.

Kivinin qabığını təmizləyib lay-lay doğrayın.

Salatı lay-lay düzün: toyuq + soğan + mayonez + pendir + təzə pomidor + soğan + mayonez + yumurta + mayonez. Üzərinə kivi düzün.

Nuş olsun!

Resept: vk.com/academy_main

Milli.Az
Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.