Kulinariya

Mətbəx sirləri: Kartoflu bulkalar

2 Noyabr 2014 07:00
0 Şərh     Baxış: 3 463
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən
Milli.Az kartoflu bulkaların hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi:


250 q un
125 q kartof
125 q motsarella pendiri
2 yumurta
25 q kərə yağı
2 x.q. zeytun yağı
0,5 ç.q. duz

Sobanı 180 dərəcə qızdırın.

Kartofu suda bişirin, suyunu süzün, kərə yağı əlavə edib püre hazırlayın.

Xəmir üçün olan bütün ərzağı mikserdə eynicinsli hala gələnədək çalın.

Xəmirdən kiçik kündələr tutun, sobada 20-30 dəqiqə bişirin.

Şorbalarla əla dadır.

Nuş olsun!

Resept: vk.com/academy_main

Milli.Az
Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.