Kulinariya

Dadlı noxud şorbasını belə bişirin

9 Avqust 2024 16:01
Baxış: 3 700
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Bir çoxlarının sevdiyi noxud şorbasını daha dadlı etmək üçün sadə yol var.

Milli.Az lent.az-a istinadən bildirir ki, bunun üçün yeməyə sadəcə iki inqrediyent əlavə etmək kifayətdir.

Mütəxəssislər bildirir ki, tavaya hisə verilmiş piy və toyuq ətini ataraq onu bişirin.

Piy və toyuq olan tava su ilə doldurulmalı və atəşə qoyulmalıdır. Bişirmə prosesində hisə verilmiş maddələr bulyona öz dadını və ətrini verir.  Bişirmə sonunda toyuq və hisə verilmiş piyi çıxarmaq lazımdır. Onları şorbadan çıxarıb kublar şəklində kəsib yenidən yeməyə əlavə edin.

Sonda yeməyin dadından zövq alacaqsınız.

Milli.Az

Xəbərlərimizi WhatsApp kanalımızdan da oxuyun

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2025 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.