Kulinariya

Borşa şəkər əlavə edin – Aşpazlardan məsləhət

9 Yanvar 2024 06:30
Baxış: 2 735
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Bir çox insanın ən sevdiyi şorba növlərindən biri borşdur. Əsasən də qış aylarında süfrələrin vazkeçilməsinə çevrilir. Buna görə yeməyi daha təsirli və keyfiyyətli edəcək üsulları öyrənmək vacibdir.

Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, aşpazların borşla bağlı bir neçə sirri var. Bunlardan biri də şorbaya şəkərin əlavə edilməsidir. 

Borşa bir qaşıq şəkər tökmək onun dadını əhəmiyyətli dərəcədə dəyişdirəcək. Şəkər ona qatılan tomat pastasının turşuluğunu tarazlaşdıracaq. Çalışıb şəkəri qızartma prosesində tökəsiniz. 

Şəkər borşun rəngini daha parlaq etməyə də kömək edir.

Milli.Az

Xəbərlərimizi WhatsApp kanalımızdan da oxuyun

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.