Milli.Az "Agababa Agababa" youtube kanalına istinadən oxucularına növbəti maraqlı resepti təqdim edir.
Ərzaqlar
1çay qaşığı dəmlənmiş xardal
200qr bitki yağı(günəbaxan,zeytun və yaxud yarı zeytunyağı yarı günəbaxan yağı)
Çay qaşığının 1/3-i qədər duz
1 sile( yeni çox təpələmə dolu olmayan)çay qaşığı şəkər tozu
1 xörək qaşığı limon suyu(sirkə də olar)
Dəmlənmiş xardalın resepti: 1 dolu xörək qaşığı xardal,1/3 stəkan 60 dərəcəli isti su,1 desert qaşığı sirkə,1 desert qaşığı bitki yağı(biz günəbaxan yağı istifade etdik),1/3 çay qaşığı duz,1 sile çay qaşığı şəkər tozu
Hazırlanma qaydasına videoda baxa bilərsiniz. Nuş olsun!
Kulinariya xəbərlərini həmçinin bizim Facebook-dakı Mətbəx bölməsində də izləyə bilərsiniz
Kulinariya xəbərlərini həmçinin bizim Daytube-dakı Mətbəx bölməsində də izləyə bilərsiniz
Kulinariya xəbərlərini həmçinin bizim Milli.Az- dakı Mətbəx bölməsində də izləyə bilərsiniz
Milli.Az