Kulinariya

Mətbəx sirləri: Fransız qayğanağı

16 Sentyabr 2014 07:00
3 Şərh     Baxış: 4 187
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən
Milli.Az fransız üsulu qayğanağın hazırlanması qaydasını təqdim edir

Tərkibi
(1-2 pay):

1 xırda soğan
2 xırda pomidor
2 dilim çörək
2 yumurta
pendir
duz

Soğanı xırda doğrayıb bitki yağında qovurun.

Pomidorları xırdalayıb soğana əlavə edin.

Çörək dilimlərini kubik doğrayıb tavaya tökün.

2 yumurtanı çalın, tavadakılara əlavə edin.

Qarışdırın. Üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir səpib tavanın qapağını örtün. Pendir əriyəndə qayğanaq hazırdır.

Nuş olsun!

Resept: vk.com/cookinder

Milli.Az
Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.