Kulinariya

Şorbaya əvvəlcə nə əlavə etmək lazımdır: Kartof, yoxsa yerkökü?

18 Aprel 2024 21:55
Baxış: 1 197
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Hər hansı şorba hazırlayarkən, tərkibinə əlavə edilən qidalara diqqət yetirmək lazımdır.

Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, mütəxəssislərin fikrincə, şorba hazırlayarkən müəyyən qaydaya əməl etmək lazımdır.

Yəni məhsullar sırayla, bişirilmə vaxtına görə şorbaya əlavə edilməlidir.

Çünki bəzi tərəvəzlərin bişirmə müddəti təxminən eynidir (12-15 dəqiqə), eyni zamanda əlavə edilə bilər.

Çuğundur təxminən bir saat, ağ kələm - təxminən 40 dəqiqə, gül kələmi və brokoli - 20 dəqiqə bişirilir.

Turşəng və ispanaq isə 10 dəqiqəyə bişir.

Milli.Az
​Xəbərlərimizi WhatsApp kanalımızdan da oxuyun

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.