Kulinariya

Bəh-bəhlə yeyəcəyiniz Tutlu Plov - Qarabağ mətbəxindən - VİDEO

7 İyun 2021 22:04
Baxış: 1 532

İndi qara və ağ tutun mövsümüdür. Tutlar insan orqanizmi üçün başdan ayağa təmizləyici qan durulducu vasitədir. Kimi ondan mürəbbə edir, kimi doşab. Amma Qarabağ mətbəximizdə tutdan plov da bişirirlərmiş

Milli.Az Tut plovunun reseptini təqdim edir.

Sevimli nənəmizin yaşatdığı bu resepti siz də gələcək nəsillərə ötürün.

Bütün ailə bəh-bəhlə yeyəcək. /medicina.az

Milli.Az

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2019 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.