Kulinariya

Ətsiz paştet

29 İyul 2015 07:00
0 Şərh     Baxış: 2 968
VTB-də minimal faiz dərəcəsi ilə nağd kredit 10.49%-dən

Milli.Az yumurta və qozdan paştetin hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi: 

5 yumurta

100 q qoz

3 baş soğan 

20-40 yumşaq kərə yağı

duz

istiot

300 q ağ göbələk (göbələksiz də olar)

Yumurtaları suda bişirin. 

Soğanı xırda doğrayıb bitki yağında qızılı rəng alanadək qovurun. 

Ağ göbələyi yağda qızardın. 

Yumurta, qoz, göbələk, soğan, duz-istiot və yağı blenderdən keçirin. 

Soyuducuda 30 dəqiqə saxlayın. 

Nuş olsun! 

Milli.Az

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2025 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.