Kulinariya

Kotletlərin quru çıxmasının səbəbi – Bu səhvləri etməyin

29 Sentyabr 2024 23:58
Baxış: 2 041
VTB-də yüksək depozit faizleri daha çox qazandırır

Mükəmməl kotletlər hazırlamaq asan deyil, çünki çox şey səhv ola bilər. Məsələn, kotletlər qızartma qabda parçalana, ya bərk, ya da quru çıxa bilər. 

Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, kotletlərin quru çıxmasının səbəbləri var. 

Çoxları üçün toyuq, hinduşka və mal əti kotletlər üçün əla seçim kimi görünür. Bu ət növləri daha sağlam hesab olunur. Ancaq ətlərdən kotlet hazırlayarkən mütləq başqa məhsullar əlavə edilməlidir. Çünki sözügedən ətlər bərk hesab olunur. Kotletlərin qurumasının qarşısını alan komponentlərə soğan, çörək və yağı missal göstərmək olar. 

Milli.Az
​Xəbərlərimizi WhatsApp kanalımızdan da oxuyun

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2025 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.