Kulinariya

Qat-qat xəmirli pendirli çubuqlar - Necə hazırlanır?

16 Sentyabr 2024 06:39
Baxış: 584
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Milli.Az lent.az-a istinadən pendirli çubuqların tərkibini təqdim edir:

500 qr qat-qat xəmir

200-300 qr holland pendiri

1 ədəd yumurta

qırmızı bibər tozu

Hazırlanması: 

Qat-qat xəmir yayılır üzərinə çalınmış yumurta çəkilib süzgəcin xırda gözündən keçirilmiş holland pendiri  və qırmızı bibər tozu səpilir.

İkinçi qati yayib üzərinə sərib ehmalca azca yayırıq.

Üzərinə yumurta çəkib nazik lentlər kəsirik.

Üzərinə pendir, qırmızı bibər səpib bururuq. Yağlı kağız sərilmiş listə yığırıq.

Qızılı rəng alana qədər 180 dərəcədə isidilmiş sobada bişiririk.

Nuş olsun!

Milli.Az
​Xəbərlərimizi WhatsApp kanalımızdan da oxuyun

Məqaləyə dair fotomateriallar:

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.