Maraqlı

Soğan qabıqlarını atmayın

6 Avqust 2022 20:45
0 Şərh     Baxış: 855

Soğan qabığı dəmləməsi bəlğəmgətirici, bağırsaq yumşaldıcı, sidikqovucu, ödqovucu, ağrıkəsici, göbələkəıleyhinə tərkibə malikdir. Damarları bərkitməklə yanaşı vitaminlə də zəngindir.

Milli.Az medicina.az-a istinadən soğan qabığı dəmləməsinin tətbiq sahələrini təqdim edir:

Anqina və zökəm zamanı soğan qabığı dəmləməsi yaxşı təsir edir. Burun tutulması zamanı 4 x/q xırdalanmış soğan qabığını suda qaynadaraq onun buxarında 3-5 dəqiqə nəfəs alın.

Öskürək zamanı 2 x/q xırdalanmış soğan qabığını 2 st suda qaynadın. Yeməkdən 30 dəqiqə əvvəl gündə 3 dəfə olmaqla stəkanın 4/1 qədər isti halda qəbul edin.

Öd kisəsi ağrıları zamanı  3 x/q qabığı 2 st suda qaynadın. 30 dəqiqə saxlayın. Gündə 3 dəfə olmala 50 ml qəbul edin.

Milli.Az

13,99%-dən 40 000 AZN-dək zaminsiz, komissiyasız KREDİT

Şərh yaz:

0 Şərh:

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2019 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.

Global site tag (gtag.js) - Google Analytics