Sağlamlıq

Kartofun əzilməməsi üçün BUNU EDİN

8 May 2024 22:26
Baxış: 1 037
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Bir çox insanlar əzilməyən və mükəmməl qızardılmış kartof hazırlamaqda çətinlik çəkirlər. Bəzən kartoflar qızardılarkən ya yapışır, ya da əzilir. Bəs, bunun olmaması üçün nə etmək lazımdır? 

Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, qızartmadan əvvəl soyulmuş və doğranmış kartoflar soyuq su ilə bir qaba qoyulmalıdır.

Kartof parçaları 30 dəqiqə suda saxlanılmalıdır. Proseduru tamamladıqdan sonra, artıq nəmi çıxarmaq üçün onları salfetin üzərinə qoyun. Bu, kartofu qızartmaq üçün hazırlanmasını tamamlayacaq.

Sonda onları yağla dolu tam isinmiş tavaya tökün. Nəticədə xırtıldayan qabığı və yumşaq içərisi olan kartof qızartması əldə edəcəksiniz. 

Milli.Az
​Xəbərlərimizi WhatsApp kanalımızdan da oxuyun

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.