Kulinariya

Mətbəx sirləri: Buğda südü

31 Mart 2014 07:00
25 Şərh     Baxış: 4 157
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən
Milli.Az sofra.com.tr-yə istinadən buğdalı içkinin hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi (4 pay):

2 x.q. buğda
2 st. qaynar su
2 x.q. bal
1 banan
1 çimdik darçın

Buğdanı həvəngdəstədə döyün. Bir termosa qoyub üzərinə qaynar su tökün. Qapağını bağlayın.

Bir gecə qaldıqdan sonra blenderdən keçirin. Bal və banan əlavə edib yenə xırdalayın.

Stəkanlara süzün, üzərinə darçın səpin.

Nuş olsun!

Milli.Az
Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.