Hər bir evdar qadın borşu öz xüsusi reseptinə uyğun olaraq hazırlayır. Bunun üçün də hər kəsin borşu fərqli tamda olur. Ancaq bu dəfə borşa xüsusi dad qatan bir neçə sirri sizinlə bölüşəcəyik.
Milli.Az lent.az-a istinadən resepti təqdim edir:
Lazım olan ərzaqlar:
Ət qabırğaları
Kələm
Kartof
Pomidor sosu
Sarımsaq
Şüyüd, cəfəri
Dəfnə yarpağı
Əvvəlcə bulyonu bişirin. Qabırğaları bişənə qədər qaynadın, dadı tam çıxsın deyə soğan və kök əlavə edin. Daha sonra kartofu kublar, kələmi zolaqlar şəklində kəsin. Tərəvəzləri bişirin. Kartofu yarım bişənə qədər qaynadın, kələm və pomidor sosu əlavə edin. Borşa dəfnə yarpağı, bibər və doğranmış göyərti ilə ədviyyatları tökün. Tam bişənə qədər dəmlənməyə qoyun.
Milli.Az
Xəbərlərimizi WhatsApp kanalımızdan da oxuyun