Kulinariya

Qayğanağı bu yolla daha dadlı edə bilərsiniz

17 Noyabr 2024 15:57
Baxış: 1 969
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Pişmiş yumurta ən klassik və məşhur səhər yeməklərindən biridir. Məşhur amerikalı aşpaz və yazıçı Alton Braun yüzlərlə müxtəlif resepti hazırlanan yumurtanın bişmişini daha da qaymaqlı etmək üçün öz sirrini bölüşüb.

Milli.Az lent.az-a istinadən bildirir ki, Braun bunun üçün sadəcə bir çay qaşığı mayonezin lazım olduğunu bildirib. Bu ipucu sayəsində səhər yeməyiniz daha dadlı olacaq.

Bu reseptlərin alındığı Braunun kitabında deyilir ki, omlet və mayonez əslində emulsiya edilmiş məhsuldur:

"Əmin olun ki, mayonezdən istifadə omletin dadına heç bir şəkildə təsir etməyəcək. İstifadə olunan mayonezin miqdarı çox azdır və mayonezin yumurtadan hazırlanması onun dadına asanlıqla qarışması deməkdir".

Bunun üçün 1 çay qaşığı mayonezi 1 çay qaşığı su ilə qarışdırıb bişməzdən əvvəl yumurtaya əlavə edin. Beləliklə, çırpılmış yumurtalarınız daha qaymaqlı olacaq.

Milli.Az

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.