Kulinariya

Mətbəx sirləri: "Tutma aşı"

17 Fevral 2014 07:00
96 Şərh     Baxış: 5 633
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən
Milli.Az sofra.com.tr-yə istinadən tutma aşı şorbasını təqdim edir

Tərkibi:

1 baş soğan
1 st. qaynadılmış mərcimək
1 st. qaynadılmış noxud
4 st. su
reyhan, nanə - hərəsindən 1 dəstə
sumax
duz
3 x.q. kərə yağı
1 ç.q. tomat pastası
0,5 limonun şirəsi

Soğanı kərə yağında qovurun. Üzərinə tomat pastasını əlavə edib qarışdırın. Bişmiş mərcimək, noxud və su əlavə edib yarım saat qaynadın. Duz əlavə edin. Ocaqdan götürməzdən əvvəl doğranmış göyərtini, sumağı və limon şirəsini əlavə edin, bir buğum qaynadıqdan sonra ocaqdan götürün.

Nuş olsun!

Milli.Az
Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.