Kulinariya

Mətbəx sirləri: "Cənnət həzzi"

8 Fevral 2014 07:00
17 Şərh     Baxış: 5 464
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən
Milli.Az "Baunti" konfetlərinin hazırlanmasının asan qaydasını təqdim edir

Tərkibi:

2 plitka südlü şokolad
3 st. kokos yonqarı (şirin olmasa daha yaxşıdır)
1 st. şirin qatılaşdırılmış süd

Qatılaşdırılmış südü kokos yonqarı ilə qarışdırın.

Sininin içinə perqament kağızı və ya qida plyonkası çəkin.

Kokoslu qarışıqdan bir parça götürüb ovcunuzla düzbucaqlı baton forması verin. Bütün içi bu qayda ilə hazırlayın və siniyə düzün.

Sinini dondurucuda 20 dəqiqə saxlayın. Beləliklə onu şokolada batırmaq daha asan olacaq.

Şokolad soyuducuda olanda şokoladı ya mikrodalğalı sobada, ya da su hamamında əridin.

Sonra batonları hərtərəfli şokolada batırın, yenidən siniyə düzün. Qurumasını gözləyin.

Nuş olsun!

Resept və foto: vk.com/feed

Milli.Az
Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.