Milli.Az "Agababa Agababa" youtube kanalına istinadən oxucularına növbəti maraqlı resepti təqdim edir.
Ərzaqlar
Xəmiri üçün
600qr un
8qr yaş maya (qurudursa 1 silə çay qaşığı)
350ml ilıq süd
2 yumurtanın sarısı
60qr kere yağı
1 çay qaş duz
2 çay qaş şəkər tozu
Xəmiri mayalandırdıqdan sonra 50qr-lıq 24 kündəyə bölürük
İçlik üçün:
300qr dana əti(çiy halda çəkisi)
1st yumru düyü(200mlk-lik stəkanla)
2st su(düyünü bişirmək üçün)
40qr kere yağı(bişmiş düyüye elave olunur)
1/3 çay qaş duz
Şüyüd və göy soğan(hərəsindən yarım dəstə)
Ədviyyatlar(qara istiot,keşniş toxumu,pul bibər) zövqə görə
Hazırlanma qaydasına videoda baxa bilərsiniz. Nuş olsun!
Kulinariya xəbərlərini həmçinin bizim Facebook-dakı Mətbəx bölməsində də izləyə bilərsiniz
Kulinariya xəbərlərini həmçinin bizim Daytube-dakı Mətbəx bölməsində də izləyə bilərsiniz
Kulinariya xəbərlərini həmçinin bizim Milli.Az- dakı Mətbəx bölməsində də izləyə bilərsiniz
Milli.Az