Kulinariya

Şaftalı piroqunun hazırlanması - Usta öz sirlərini açır - VİDEO

30 Sentyabr 2019 22:49
7 Şərh     Baxış: 3 167

Milli.Az Lent.az-a istinadən oxucularına növbəti maraqlı resepti təqdim edir.

Bu dəfə sizi sosial şəbəkədə "BİS-DUS Babayeva Babayeva" adı ilə məşhur olan səhifəyə istinadla şaftalı piroqunun resepti ilə tanış edəcəyik.

Tərkibi:

3 st un, 200 qr yağ, 1 yumurtanın sarısı, ½ st şəkər tozu, vanilin, qabartma tozu

Üzəri üçün şaftalı, ½ st şəkər pudrası

Hazırlanma qaydası:

Xəmiri hazırlamaq üçün unu və yağı qaba əlavə edib ovuruq. Umac düzəldib içərisinə şəkər tozunu, vanili və qabartma tozunu töküb qarışdırırıq. Sonra yumurtanın sarısını əlavə edib xəmiri hazırlayırıq. Daha sonra xəmiri 2 saat soyuducuda saxlayırıq. Sonra sobanın listinə əlavə edib, üzərinə şaftalıları düzürük və şəkər pudrasını töküb qoyuruq bişsin. Piroq hazır olduqda servis edirik.

Nuş olsun!

Milli.Az

loading...

Şərh yaz:

7 Şərh:

  • Anonim
    Melek b · 30 Sentyabr 22:5240

    Caynan yaxsi olar

    Cavab yaz
    • Anonim
      ♥️Ebru♥️ · 30 Sentyabr 23:0150

      Cay sene qurbandi getirimde bir caynik:))

      Cavab yaz
      • Anonim
        Melek b · 30 Sentyabr 23:3630

        ))can Ebrusum qurbanin qoyun olsun nenem demis❤❤❤ (*****)

        Cavab yaz
  • Anonim
    Zuni · 30 Sentyabr 22:5332

    Axwam axwam bele wekilden sonra gel yemek haqda fikirlewmede

    Cavab yaz
  • Anonim
    ♥️Ebru♥️ · 30 Sentyabr 23:0042

    Qeseng gornusu var.Geje vaxti ilanlarim calajaq sizi milli hazir olun:)))

    Cavab yaz
  • Anonim
    Samire · 30 Sentyabr 23:0720

    Bu umaclı piroqun xemiri üçün, smetan da elave etmek olar. Üzerine de şaftalı evezine alma. Almalı piroq daha geşeng olar mence.

    Cavab yaz
  • Anonim
    Esra Ibrahimli(Samaxi) · 30 Sentyabr 23:1210

    Piroq xoslamiram

    Cavab yaz

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2015 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.