Kulinariya

Mətbəx sirləri: Pətənək şorbası

14 Oktyabr 2012 07:00
0 Şərh     Baxış: 3 814
VTB-də yüksək depozit faizleri daha çox qazandırır
Tərkibi:

200 q pətənək
200 q toyuq ürəyi
4 kartof
2 yerkökü
100 q perlova
2 diş sarımsaq
400 q duzlu xiyar
göyərti
duz

Toyuq bulyonu hazırlayın. Toyuq pətənəyi və ürəyini yuyub təmizləyin, bulyona salın. Perlova, doğranmış kartof, yerkökü və soğanı, xırda doğranmış duzlu xiyarı əlavə edin.

Göyərti və xırda doğranmış sarımsaq əlavə edin. Duzunu yoxlayın, lazım gələrsə, artırın. Hazır olanadək bişirin.

Bu şorbanı adətən içi çıxarılmış boyat çörəyin içində süfrəyə verirlər. Amma onu tez yemək lazımdır ki, çörək əzilib dağılmasın.

Nuş olsun!

Milli.Az

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2025 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.