Sağlamlıq

Köpün qarşısını almaq üçün lobyanı belə bişirin

13 May 2024 23:20
Baxış: 777
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Lobya bir çoxlarının sevdiyi qida növü olsa da, bişirilən zaman o mədədə şişkinliyə səbəb ola bilir. 

Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, aşpazlar bunu lobyanın düzgün bişirilməməsi ilə əlaqələndirirlər. Bildirilir ki, lobya düzgün qayda da bişirilsə bu xoşagəlməz nəticələr olmaz. 

Bəs, şişkinliyin qarşısını almaq üçün lobya necə bişirilməlidir? 

İlk olaraq lobyanı bişirməzdən əvvəl islatmaq lazımdır. Bu zaman həzm problemlərinin qarşısı alınacaq. İslatmaq bir neçə saat çəkir. Daha sonra lobyaları islatdığınız suda bişirməyin. Bişirilən zaman mütləq ona təzə su tökün. 

İsti havalarda lobyaları soyuducuda saxlamağınız məsləhətdir. Bu turşumanın qarşısını almağa kömək edəcək.

Milli.Az
​Xəbərlərimizi WhatsApp kanalımızdan da oxuyun

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.