Kulinariya

Mətbəx sirləri: Fındıqlı şokolad yağı

8 Aprel 2014 07:00
19 Şərh     Baxış: 13 102
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən
Milli.Az ev şəraitində səhər yeməyi üçün fındıqlı şokolad yağının hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi:

2 yumurta
3 st. şəkər tozu
2 x.q. kakao
4 x.q. un
1 çimdik vanil
1 st. fındıq
1 ç.q. kərə yağı
2 st. süd

Yumurtanı şəkər tozu ilə yaxşıca çalın. Un, kakao, xırdalanmış (ən yaxşısı qozçəkən maşından keçirilmiş) qovrulmuş fındıq, kərə yağı, vanil əlavə edib qarışdırın. Sonra süd əlavə edib yenə yaxşıca qarışdırın. Alınan qarışığı vam odda qatılaşanadək qarışdıraraq bişirin.

Nuş olsun!

Resept: vk.com/cookinder

Milli.Az
Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.