Kulinariya

Mətbəx sirləri: Pekin kələmindən salat

2 Aprel 2014 07:00
73 Şərh     Baxış: 7 736
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən
Milli.Az pekin kələmindən salatın hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi:

1 baş pekin kələmi
4 fərqli rəngli bolqar bibəri
2 ərinmiş qaymaqlı pendir
200 q brınza
2 x.q. xama
1 banka dənəsiz qara zeytun konservi
2-3 diş sarımsaq
 
Qaymaqlı pendiri, brınzanı, əzilmiş sarımsağı çəngəllə əzin, xama əlavə edib qarışdırın.

Bibərləri xırda kubik, zeytunu həlqə doğrayın. Pendirli əzməni əlavə edib qarışdırın.

Kələmi uzununa iki yerə bölün.

Yarpaqlarını ehtiyatla aralayaraq hər birinin arasına iç doldurun.

Kələmin özəyini kəsib çıxara da bilərsiniz.

Hər iki tayı beləcə doldurduqdan sonra ağız-ağıza qoyub qida plyonkasına bükün (ayrı-ayrılıqda da edə bilərsiniz).
 
Soyuducuda iki saat saxlayın.

Süfrəyə verəndə dilimləyin, üzərinə limon şirəsi gəzdirin.

Nuş olsun!

Resept: alex-povar.blogspot.ru

Milli.Az
Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.