Kulinariya

Mətbəx sirləri: "Cənnət quşu"

16 Fevral 2014 07:00
69 Şərh     Baxış: 6 376
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən
Milli.Az "Cənət quşu" salatının hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi:

1 toyuq döşü
1 soğan
ədviyyat
300 q ananas konservi
200 q parmezan pendiri
100 q keşyu
göy soğan

Toyuq ətini 1 diri baş soğan, duz, ədviyyat (istiot, qara dənəvər istiot, dəfnə yarpağı və digər xoşunuza gələn ədva) ilə birlikdə qaynadın. Soyudub xırda doğrayın.

Salatı aralarına mayonez çəkməklə lay-lay düzün:

toyuq + xırda doğranmış ananas + bir az xırdalanmış keşyu + sürtgəcdən keçirilmiş pendir + xırda doğranmış göy soğan.

Üzərini zövqünüzə görə bəzəyə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Resept və foto: vk.com/feed

Milli.Az
Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.