Kulinariya

Yeməyi zəhərə çevirməyin – Dəfnə yarpağını şorbada bu qədər saxlayın

5 Aprel 2024 11:11
Baxış: 2 031
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Dəfnə yarpaqlarının şorbaya vaxtında əlavə edilməməsi yeməyin dadını poza bilər.

Milli.Az lent.az-a istinadən bildirir ki, dəfnə yarpaqları şorbaya ən sonda, yeməyin tam bişməsinə 10 dəqiqə qalmış əlavə edilir. 

Ədviyyatı gec əlavə etsəniz, dəfnə yarpağı ətrini buraxmağa vaxt tapmayacaq. Tez əlavə edilsə, şorba acı çıxa bilər.

Həmçinin, hazır şorbadan dəfnə yarpağını çıxarmasanız da acı olacaq.

Nəzərə almaq lazımdır ki, bu ədviyyat hamilə qadınlar tərəfindən istehlak edilməməlidir. Həmçinin, dəfnə yarpaqları da ev heyvanları üçün zəhərlidir. Heç vaxt ev heyvanlarınıza bu ədviyyatla hazırlanmış yeməklər verməyin.

Milli.Az

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.