Yumurta bişirərkən ona sirkə əlavə etməklə, yeməyin dadını daha da yaxşılaşdıra bilərsiniz.
Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, çalışıb alma sirkəsi götürmək lazımdır.
Digər sirkə növləri məsləhət deyil.
Bir porsiya yumurta üçün 1-3 damcı sirkə kifayətdir. Yeməyin bişməsinə 2-3 dəqiqə qalmış omletin üzərinə tökün.
Müxtəlif yumurta yeməklərinə sirkə əlavə etmək olar. Çırparkən çiy yumurtalara bir-iki damcı əlavə etsəniz, proses sürətlənəcək və yumurta kütləsi daha da homojenləşəcək.
Yumurtaları qaynadarkən suya bir az sirkə əlavə etməklə onların qabıqlarının daha yaxşı soyulmasına kömək edəcək.
Milli.Az
Xəbərlərimizi WhatsApp kanalımızdan da oxuyun