Düşbərənin bir-birinə və qabın dibinə yapışmaması üçün bişirmək həmişə mümkün olmur.
Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, düşbərələrin sayı çoxdursa, tava böyük olmalıdır.
Aşpazlar bildirir ki, əvvəlcə qab yarıdan bir az çox su ilə doldurulmalıdır. Hazırladığınız düşbərələri qaynar suya qoyun və qeyd etmək lazımdır ki, istilik maksimum olmalıdır.
Düşbərələri əlavə etməzdən əvvəl suya duz və ya başqa istədiyiniz ədviyyatları əlavə edin. Düşbərələrin bir-birinə və dibinə yapışmaması üçün onları vaxtaşırı qarışdırın.
Daha sonra düşbərələr orta istilikdə 3-5 dəqiqə bişirilir.
Milli.Az
Xəbərlərimizi WhatsApp kanalımızdan da oxuyun