Kulinariya

Kokoslu qurabiyə belə bişirilir - ASAN RESEPT

16 Aprel 2018 07:00
19 Şərh     Baxış: 3 466

Kokos şirniyyatlara xüsusi dad verir. Həmin kokoslu şirniyyatları çox sevirik və əksərən də onu mağazalardan hazır alırıq. Milli.Az-ın ailem.az-a istinadən verəcəyi bu reseptlə dadlı kokos qurabiyəsini özünüz hazırlaya biləcəksiniz.

Lazım olanlar:

1 yumurta

125 qr kərə yağı
Yarım stəkan duru yağ
1 stəkan pudra şəkəri
1 paket vanil
1 paket qabartma tozu
Apardığı qədər un (təxminən 2 stəkan)

Şərbəti üçün:

2 stəkan şəkər tozu
3 stəkan su

Üzəri üçün:

Kokos

Hazırlanma qaydası:

Əvvəlcə şərbət üçün su və şəkəri bir qazana töküb ocağa qoyun. Qaynatmadan, sadəcə şəkər əriyənə qədər ocaqda saxlayın və götürüb soyumağa qoyun.

Xəmiri üçün undan əlavə bütün vəsaitləri bir qaba tökün və yaxşıca qarışdırın. Daha sonra üzərinə yavaş-yavaş un əlavə edərək ələ yapışmayan yumşaq xəmir yoğurun.

Hazırlanan xəmirdən qoz böyüklüyündə parçalar kəsib yumrulayın, yağlı kağız sərilmiş siniyə düzün və 180 dərəcəlik sobada 20-25 dəqiqə bişirin.

Qurabiyələr sobadan çıxdıqda soyuyan şərbətin içinə tək-tək atın. Şərbətin içində bir az saxladıqdan sonra çıxarın, kokosa batırın və boşqaba düzün. 1-2 saat saxladıqdan sonra servis edin.

Nuş olsun!

Milli.Az

Şərh yaz:

19 Şərh:

  • Anonim
    melek b · 16 Aprel 07:1331

    hamiya salamlar.beyendim

    Cavab yaz
  • Anonim
    SEVİL · 16 Aprel 08:4022

    Salam ,sabahınız xeyir olsun ,bu səhifənin dadlı ləzzətli qızları və daimi oxuyucaları..Kokosu sevmirəm ,amma bauntuni sevirəm)).Bəlkə də təmiz kokosdan bu şirniyyat da ləzzətli olar..

    Cavab yaz
    • Anonim
      asi · 16 Aprel 09:4932

      Salam Sevil).. Kakosu sevmirəm, bauntini sevirəm nədi)))??...

      Cavab yaz
      • Anonim
        Sherlok Xolms · 16 Aprel 11:3631

        Asi, bu o deməkdir ki, gül kələmini sobada düyü, makaron ilə edirlər amma kimsə sevmir. indi Sevil də elə- bauntini sevir amma kokosu sevmir))))

        Cavab yaz
        • Anonim
          asi · 16 Aprel 12:0111

          wahrscheinlich))))...Səhvdirsə, günahı googlenin boynuna))..

          Cavab yaz
          • Anonim
            Sherlok Xolms · 16 Aprel 12:3921

            Asi , o nəmənə olan şeydir, mən nemeskiyazıçnı deyiləm(( gedim görüm "elitni"lərdən bunu mənə translate edən olacaqmı...o möhtəşəm formula üçün də sənə bir mestniy senkyu))

            Cavab yaz
  • Anonim
    $.$.$. · 16 Aprel 08:5741

    Sabahınız xeyir şirin şəkər gözəl xanımlarımız və qızlarımız.Gunəşli gözəl hava var insanın ruhu dincəlir .hamıya işlərində uqurlar ruzu arzulayıram.

    Cavab yaz
  • Anonim
    asi · 16 Aprel 09:4824

    Hamıya salamlar..Resepti bəyəndim, ama bişirməyəcəm..Bu gün bozbaş hazırlayacam..Kim bozbaşı necə sevirsə, indidən desin, bişirəndə nəzərə alım..Arzu edənə küftəli olacaq)..

    Cavab yaz
    • Anonim
      asiyə · 16 Aprel 11:3722

      ay çox sağol, dünənki təklifimi nəzərə aldığın üçün. nə hikmətdirsə, mən də bozbaş hazırlayacam bugün. bozbaşdakı fərasətə bax ki, gündəmdən düşmür, sonra da bəyənmirlər eee bozbaş bişirənləri;)))

      Cavab yaz
      • Anonim
        asi · 16 Aprel 11:5723

        Bozbaş bişirənlərin kompaniyası güclüsü)) hər adamın başı üçün deyil bozbaşı gündəmdən sala))Bozbaş qazanının qırağında mənim kimi aşbaz durub, hara düşür gündəmdən))...Axşam ağlıma yeni ideya gəlib..Bozbaşa bir az gül kələmi əlavə edib " elitni" bozbaş etmək istəyirəm..Dünən demişdin " elitni" bozbaşa ehtiyac var, ona görə fikirləşib formulunu tapdım nəhayət ki))).

        Cavab yaz
        • Anonim
          asiyə) · 16 Aprel 14:3022

          Çəkilmiş ətdən zəhləm gedir)

          Cavab yaz
          • Anonim
            asi · 16 Aprel 15:1620

            Onda sənə parça bozbaş hazırlanar)...

            Cavab yaz
            • Anonim
              asiyə) · 16 Aprel 16:4520

              Çox sag olun, acmışdım)

  • Anonim
    aspazlara · 16 Aprel 11:1811

    komputer sekilerine hucunmmm davadi

    Cavab yaz
    • Anonim
      $.$.$. · 16 Aprel 11:4640

      ay gözəl kim hardan nə istəyir götursun . siz niyə belə narahat olursunuz? qaldı şirniyyatımıza necə dəfə qeyd etmişəm ki daha bu şirniyyatları menyumuzda azaldaq yaz gəlib curbəcur yaz salatlarından istifadə edək tərəvəz yeməkləri meyvələri də həmcinin. saqlam qidalanaq saqlam ruhlu olaq.

      Cavab yaz
      • Anonim
        $.$.$. · 16 Aprel 17:2130

        Asi xanım və saytın gözəlləri axşamınız xeyir. necəsiniz? kefiniz əhvalınız? İnşallah ki adiyətdəsiniz. kecək bozbaşa. bozbaş bizim milli kulinariyamızın şah əsəridir. necə plovlarımız eləcə də bozbaşımız .bozbaşa əlavələr edəndə o öz dadını duzunu itirər. onu nənələrimiz analarımız necə bişiribsə o cur bişirmək lazımdır. əsil Bakı bozbaşı bişirməyi öyrənmək istəyənlər olsa anamdan soruşub yaza bilərəm .əsil Bakı bozbaşı qoyun ətindən və quyruqdan bişirilir .

        Cavab yaz
        • Anonim
          asi · 16 Aprel 17:4400

          Salam, şükür salamatcılıqdı..Mətbəx elə bir mövzudur ki, ilkin variantı qorumaqla yanaşı həmişə yeniliklər axtarmaq lazımdır..

          Cavab yaz
          • Anonim
            $.$.$. · 16 Aprel 18:1020

            yeniliklərin tərəfdarıyam. amma hər xörəyə də yenilik etmək olmur. belədəki hər kəsin öz damaq dadı var. kim necə xoşlayır nuş olsun!

            Cavab yaz
          • Anonim
            asi · 16 Aprel 19:2610

            Tutar qatıq, tutmaz ayran)..Içindəki ərzaqlar hər bir halda yeməli ərzaqlardırsa, eksperimentdən çəkinmək lazım deyil)

            Cavab yaz

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2015 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.