Kulinariya

"Ağlayan tort"-un HAZIRLANMA QAYDASI

6 Sentyabr 2017 07:00
2 Şərh     Baxış: 7 798
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Şirniyyat, xüsusilə də tort yeməyi bir çoxumuz sevirik.

Amma hər bişirilən tort da damaq dadımıza uyğun olmur. Milli.Az ailem.az-a istinadən "Ağlayan tort" adı ilə məşhur olan ləzzətli tort reseptini  təqdim edir.

Lazım olan vəsaitlər:
 4 ədəd yumurta
2 yemək qaşığı süd
1,5 stəkan un
1 stəkan şəkər tozu
1 stəkan kakao
1 yemək qaşığı duru yağ üzəri üçün
1 paket krem ​​şanti
1 paket şokolad sousu
2 stəkan süd
 
Hazırlanması:
 
Yumurta və şəkəri yaxşıca çırpın. Xamır üçün lazım olan vəsaitləri əlavə edərək tortun xəmirin hazırlayın. Ocaq qabınızı yağlayaraq xəmiri tökün və bişirin. Hazır olduqdan sonra üzərini iti bir əşya ilə dəlin və südü üzərinə əlavə edin. Keks soyuduqdan sonra ona krem ​​şanti sürtün. Soyumuş şokolad sousunu keksin üzərinə tökün.
 
Nuş olsun.

Milli.Az

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.