Sağlamlıq

Bu meyvələrin qabığında da fayda var

30 Oktyabr 2024 20:12
Baxış: 431
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Bəzi meyvələrin qabığı vitamin və mineral baxımından zəngin olduğundan onları qabığı ilə yemək daha faydalıdır.

Milli.Az xəbər verir ki, yeməkdən əvvəl meyvəni yaxşıca yumaq məsləhətdir, çünki üzərində orqanizm üçün zərərli maddələr ola bilər.

Alma - Qabığında çox miqdarda lif, C vitamini və antioksidant var. Həmçinin bağırsaqlar üçün faydalıdır.

Armud - Armudun qabığında bağırsaq sağlamlığı üçün əhəmiyyətli olan lif və C vitamini mövcuddur.

Xurma - Xurmanın qabığında lif və antioksidantlar çoxdur ki, bu da həzmə kömək edir və immuniteti gücləndirir.

Şaftalı - Şaftalının qabığında lif və müxtəlif vitaminlər mövcuddur, bu da həzm sistemini dəstəkləyir.

İsmayıl
Milli.Az

 
Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.