Kulinariya

Kaymaçina

8 Yanvar 2017 07:00
113 Şərh     Baxış: 9 033
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Milli.Az kaymaçina desertinin hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi: 

2 l süd
5 yumurta
1 st. şəkər tozu

Südü qaynadıb soyudun. Yumurta ilə şəkər tozunu möhkəm çalın. Soyumuş südü əlavə edib bir neçə dəqiqə çalın. Enli formaya boşaldın. Formanı içində su olan daha iri bir qabın içində sobaya qoyun. 170-180 dərəcədə üzəri qızaranadək bişirin. Soyuduqdan sonra dilimləyib süfrəyə verin.

Bu desert qoyun südündən hazırlanarkən su salmır və daha doyumlu olur. 

Nuş olsun! 

resept: sofra.com.tr

Digər maraqlı reseptlər üçün Facebook səhifəmizə üzv olun.

Milli.Az 

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.