Kulinariya

Avokadolu ispanaq şorbası

30 Noyabr 2016 07:00
244 Şərh     Baxış: 6 702
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Milli.Az avokadolu ispanaq şorbasının hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi:

50 q quzuqulağı
50 q ispanaq 
1 baş soğan 
2 diş sarımsaq 
1 avokado
30 q cəfəri
450 ml su
4 x.q. zeytun yağı
duz
istiot

Baş soğanı xırda doğrayıb zeytun yağında qovurun.

Əvvəl ispanaqla quzuqulağının xırda doğranmış saplaqlarını qovurun, yumşalanda isə ispanaqla quzuqulağının yarpaqlarını əlavə edib qoyurun. 
Su töküb azca qaynadın. 
Avokadonun qabığını soyub doğrayın, əlavə edin. 
Xırda doğranmış sarımsaq qatın.
Blenderdə eynicinsli kütlə alınanadək xırdalayın. Sonda cəfəri əlavə edin. 

Nuş olsun! 

resept: domashniy.ru

Digər maraqlı reseptlər üçün Facebook səhifəmizə üzv olun.

Milli.Az 

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.