Kulinariya

İçli toyuq kolbasaları - FOTO

22 Oktyabr 2016 07:00
57 Şərh     Baxış: 4 173
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Milli.Az içli toyuq kolbasalarının hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi (4 pay): 

2 iri toyuq budu
3 iri yumurta
1 yerkökü
0,5 qırmızı bolqar bibəri 
100 q çedder pendiri
2 x.q. jelatin tozu
1 dəstə göyərti 

Toyuq budlarını sümük boyu yarıb sümükləri çıxarın. Əti kitab kimi açın. Duz-istiot vurun. 

Azca döyüb hər birinin üzərinə jelatin səpin. 

2 yumurtanı suda bişirib xırda doğrayın. Doğranmış bibər və sürtgəcin xırda gözündən keçirilmiş yerkökü ilə qarışdırın. 
Pendiri də sürtgəcin xırda gözündən keçirin.
Hamısını xırdalanmış göyərti və çiy yumurta ilə qarışdırın, duz-istiot, sevdiyiniz başqa ədviyyat əlavə edin. 

İçi ətin üzərinə qoyub səliqəylə rulet kimi bükün. Hər birini üç qat folqaya bükün, formaya qoyub 180 dərəcə qızdırılmış sobada təxminən 45 dəqiqə bişirin. 

Sonra soyudub soyuducuda 2 saat saxlayın. 

Dilimləyib süfrəyə verin. 

Nuş olsun! 

Digər maraqlı reseptlər üçün Facebook səhifəmizə üzv olun.

Milli.Az 

Məqaləyə dair fotomateriallar:

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.