Kulinariya

Qarpız tortu

30 İyul 2016 07:00
66 Şərh     Baxış: 7 594
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Milli.Az qarpız tortunun hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi: 

qarpız 
2 paket krem-şanti 
2 st. soyuq süd

üzərinə: 
kəklikotu

Qarpızın aşağısını və üstünü hamar şəkildə kəsin (kənarları yumru tort formasında). Qabığını soyun.  
Şanti kremini soyuq südlə çalın. Qarpızın hər yerinə kremi çəkin. Kəsib çıxardığınız hissələrdən yuvarlaq bıçaqla qarpız "top"ları kəsin. Bunları "tortun" üzərinə düzün, kəklikotu budaqları ilə bəzəyin.  
Bir neçə saat soyuducuda saxladıqdan sonra süfrəyə verə bilərsiniz.

Nuş olsun! 

Digər maraqlı reseptlər üçün Facebook səhifəmizə üzv olun.

Milli.Az 

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.