Kulinariya

Almalı maffin

27 İyul 2016 07:00
52 Şərh     Baxış: 3 638
VTB-də MİNİMAL FAİZ DƏRƏCƏSİ İLƏ NAĞD KREDİT 10.49%-dən

Milli.Az almalı maffinin hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi (8 pay): 

350 q un 
1 paket qabartma tozu
1 ç.q. soda
125 ml süd
125 ml qaymaq 
75 ml bitki yağı 
1 yumurta 
1 ç.q. darçın 
1 paket vanilli şəkər tozu 
3 böyük alma 

Almaları sürtgəcdən keçirin.
Un, qabartma tozu və sodanı birlikdə ələyin, ortasında çuxur açın. Çuxura şəkər tozu,süd, qaymaq, bitki yağı, yumurta, darçın, vanilli şəkər tozu, sürtgəcdən keçirilmiş almanı qoyub yoğurun. 
 
Xəmirdən qaşıqla götürərək yağlanmış maffin qablarına paylaşdırın. 180 dərəcə qızdırılmış sobada 20-25 dəqiqə bişirin. 
Bişib-bişmədiyini diş çöpüylə yoxlayın. 
Maffin xəmirinə damla şokolad və xırdalanmış qoz da əlavə edə bilərsiniz. 

Nuş olsun!

Digər maraqlı reseptlər üçün Facebook səhifəmizə üzv olun.

Milli.Az 

Azernews Newspaper

XƏBƏR LENTİ

Copyright © 2024 Milli.Az

Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi vacibdir. Məlumat
internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad mütləqdir.